This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Free shipping in NL Return in 14 days Worldwide shipping Solid gold only


Introducing

De Eternity Ring

Er zijn zoveel verschillende modellen ringen, en wij willen graag wat vertellen over de geschiedenis van sommige ontwerpen die wij in onze collectie hebben.

Een veelvoorkomend en romantisch model is de Eternity Ring: Een ring met een doorlopende lijn van diamanten rondom de gehele band van de ring. Sommigen vinden een Eternity ring oncomfortabel om te dragen, en kiezen daarom voor een halve Eternity ring waarbij de diamanten maar tot halverwege de band lopen.

Geschiedenis

Het ontwerp komt oorspronkelijk uit het oude Egypte (2000-1800 v. Chr), wat symbool stond voor eeuwige liefde of de cirkel van het leven.

Diamant wordt het meest gebruikt in een traditionele Eternity ring, vanwege de romantische betekenis: Diamant is de sterkste edelsteen op aarde, en wordt daarom als DE liefdessteen gezien als symbool voor van onbreekbare liefde. De combinatie van de cirkel zonder einde en de ijzersterke diamant symboliseert eeuwige en onverwoestbare liefde.

Het is een ring die vaak wordt gegeven door een echtgenoot aan zijn echtgenote, voor een jubileum of speciale gelegenheid zoals de geboorte van een kind. Door een Eternity ring aan je geliefde te geven vier je niet alleen de bijzondere mijlpaal, maar toon je ook je toewijding aan die persoon voor de rest van je leven.

Hoe te dragen

Vanwege het smalle ontwerp is deze ring ideaal om te stapelen met andere (smalle) band ringen. Op deze manier versterken en accentueren ze elkaar.

En het is natuurlijk ook de gemakkelijkste manier om zo meerdere ringen aan een hand te kunnen dragen :)

Subscribe to our newsletter

For shipments to NL or BE:
It is possible to send the order to a PostNL pick up point.
Please mention the pick up point under order notes.

Cart

No more products available for purchase

Your cart is currently empty